Sæsonstart.

I uge 33 starter vi op den nye sæson. Se træningstiderne under fanen "ungdomsafdelingen".
NYBEGYNDERE SE HER
Badminton på toppen er et samarbejde mellem 6 klubber om at lave en fælles hold/diplom turnering for nybegynder,
Hvor der samtidig vil være noget info til forældre, omkring badminton så man ikke er på bar bund når man er ny.
De 6 Klubber er ; Skagen, Ålbæk, Bindslev-Tversted, Stranby-Elling, Frederikshavn og Sæby. 
 
Klubmesterskab 2012


Ungdoms-, seniorspillere og motionister inviteres hermed til klubmesterskab
i Sæby Badmintonklub.


Klubmesterskabet afvikles på følgende måde:


Indledende kampe: Lørdag, den 14. april 2012, med start kl. 09.00..

Finaler og afslutningsfest: Afvikles for alle lørdag d. 21. april 2012, med start ca. kl. 11.00


Kategorier: HS-DS-HD-DD-MD, Der kan tilmeldes i alle 3 kategorier.


Deltagere: Alle ungdoms- og seniorspillere, samt motionister, der er medlem i Sæby Badminton-klub. Mesterskaberne afvikles årgangsopdelt med 1 række for hver årgang. Har du ikke en makker til double og mix, opfordres vi til at du sætter X-makker på, og vi vil forsøge at sætte nogle par sammen.


Afslutningsfest: Finaledagen afsluttes med en stor afslutningsfest i hallen med præmie-overrækkelse for alle klubmedlemmer, deres forældre og søskende. Festen starter kl. 18.30 . Nærmere info om menu, og tidsplan for aftenen fremgår af opslag i hallen på senere tidspunkt.
MØD OP. Sidste år var vi ca. 95 personer, halvdelen voksne og halvdelen børn.


Betaling/Priser:
Ungdom, (til og med u17), Kr. 75,- pr. deltager.
Senior/Motionist. Kr. 100,- pr. deltager.
Prisen er for deltagelse i både klubmesterskabet og i fest.
Pris for klubfest alene:
Forældre/voksne kr. 75, ungdomsspillere som ikke deltager i mesterskabet /søskende kr. 50,
Betaling foretages gerne ved de indledende kampe d.14/4.


Tilmelding: Gerne på mail til Dorthe Kristensen, baudersvej5@email.dk . Skriv ”Tilmelding klubmesterskaber” i overskriften på mailen. Eller i postkassen ved herreomklædning i hallen.


Sidste frist for tilmelding er søndag, den 1. april 2012.


Program til klubmesterskab hænges op i hallen. Kan ses fra torsdag den 12/4.


Spørgsmål, kan rettes til Dorthe Kristensen 98461578 eller Leo Pedersen 98464082.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tilmelding Klubmesterskaberne, Mail retur senest søndag den 1. april. (baudersvej5@email.dk)


Navn: __________________________ Årgang:__________ ( u9,u11 el.fødselsår).


Doublemakker: ______________________ Mix-doublemakker: ___________________
(Skriv X, hvis du ikke har en makker og gerne vil have en. Vi opfordrer dig til at sætte X, så vi får mange kampe )


Tilmelding til klubfest den 21. april: Antal Børn: _____ (incl. spiller) Antal voksne: _____


HJÆLP med oprydning i hallen søndag d. 22/4 kl. 10. Vi kommer gerne, antal personer. ________
Stævnereferat 19 - 20 september.

Badmintonspillerne fra Sæby Badmintonklubs ungdomsrække var i aktion til diverse stævner i Nordjylland i weekenden 19 - 20 september.
 
I Støvring var U13 spillerne til stævne
I U13D, damesingle fik Sæby Badmintonklub sig sat godt og grundigt på både 1. og 2. pladsen, idet Rebecca Hellum fra Sæby fik en fornem 1.plads og 2. pladsen gik til Louise Korsgaard, også fra Sæby Badmintonklub. De 2 piger stillede også op i U13C hvor de flot spillede sig til en 2. plads.
I U13 A, herresingle spillede Emil Birk Thomsen sig til en flot 2. plads, efter i de indledende kampe at have vundet overlegent. I herredouble kæmpede Emil desuden til en 1. plads sammen med sin makker fra Svenstrup, Martin Weinkouff. Emil fik ved dette stævne en del flere point, så han er nu Mesterrækkespiller.
 
I Tylstrup var der også stævne, denne gang for U15 og U17 B.
Her opnåede Sidsel Bak Andersen en 1. plads i mixdouble sammen med sin makker Anders Balle Petersen, Bønderslev, og Sidsel spillede sig ligeledes til en 2, plads i damedouble sammen med sin medspiller Julie Iversen, Jarl Arden.
Emma Bak Andersen fik i rækken U15B flere gode placeringer nemlig en 3. plads i single, en 2.plads i damedouble sammen med Amalie Uggerly, Langholt, og endelig en 3. plads i mixdouble med Frederik Hosbond Nielsen.
 
Endelig var der et stort stævne i Vrå.
Her vandt Christian Valbirk Nielsen og Anja Houbak, begge Sæby, en meget flot 1. plads efter en særdeles spændende og velspillet finalekamp, hvor de slog rivalerne Lasse Gundestrup/Sally Thomsen fra Frederikshavn ud i 3 sæt.
I U15 Mesterrækken spillede Jonas Valbirk Nielsen og hans makker Daniel Nielsen fra Skjern sig til en 2. plads efter 3 meget hårde og spændende kampe.
 
Sæby Badmintonklub glæder sig over de meget flotte resultater – det lover rigtig godt for denne sæsonen.
Stævnereferat 26 - 27 september.

Støvring var vært for U13 stævne. I det første stævne de har deltaget i, spillede Emil Svendsen og Andreas Schack sig i finalen i herredouble i U13 D. Her måtte de efter en meget hård kamp se sig slået, men en flot 2. plads og sølvmedalje blev det til. Andreas Schack vandt også en bronzemedalje i single.
 
I Gistrup var U17 og U15 spillerne i aktion.
I U15 A, single vandt Anja Houbak en fornem bronzemedalje.
I U17 B gjorde Sæby badmintonklub næsten rent bord i sølvmedaljerækken, idet Malene Thomsen kæmpede sig ind på en flot 2. plads i single. 
I damedouble vandt Sidsel Bak Andersen og Malene Thomsen en 2. plads, og endelig tog Sæby igen en sølvmedalje ved Sidsel Bak Andersen og Martin Larsen i mixdouble.
 
I Brønderslev var det U13 mesterrækken der spillede. Her spillede Rasmus Rechnagel Christensen sig ind på en flot 3 plads som puljevinder efter 2 meget hårde kampe. I semifinalen måtte han dog se sig besejret af Rasmus L. Hansen fra Frederikshavn.

Stævnereferat Sæby 10 - 11 oktober.

Den første weekend i efterårsferien dannede Sæby Badmintonhal rammen om et stort badmintonstævne i rækkerne U13 A og B, samt U15 A og B.
52 piger og drenge mødtes og havde en sportslig og god weekend.
 
Sæbys unge spillere gjorde det rigtig godt og besatte i flere rækker både 1 og 2.pladsen.
Finalen i herresingle i U13A var en ren Sæby triumf, idet Emil Birk Thomsen, Sæby vandt over Kasper Møller, Sæby, efter en særdeles spændende 3 sæts kamp, som holdt hele badmintonhallen i åndeløs spænding.
Kasper Møller tog ligeledes 1. pladsen i mixdouble, denne gang sammen med Isabella Olsen, også fra Sæby.
Kasper var også på spil i finalen i herredouble, hvor han sammen med sin makker Niels Kristian Jensen, Kolding BK, fik en 2. plads. 1. pladsen blev meget flot vundet af Andreas Korsgaard og Emil Birk Thomsen, begge Sæby Badmintonklub.
Isabella Olsen fra Sæby gjorde det også rigtig flot, idet hun spillede sig ind på en 1. plads i både mixdouble som nævnt ovenfor, men samtidig også fik en 1. plads i damedouble med sin makker Lisa Kramer, Jarl Arden, og en 2. plads i damesingle.
 
I U15B rækken gjorde Emma Bak Andersen sig særlig bemærket, idet hun her vandt en 1. plads i damedouble samt mixdouble, og en 2. plads i damesingle.
 
I U15A rækken var der kamp til stregen i stort set alle kampe. Her vandt Christian Valbirk Nielsen, Sæby 1. pladsen i herredouble efter i finalen, at have besejret det stærke herredouble par Lasse Gundestrup, Casper Kjeld, Frederikshavn. Til det sidste stævne i Gistrup var det frederikshavnerdrengene der trak det længste strå efter en 3 sæts kamp, men denne gang vandt Christian Valbirk Nielsen og hans makker Kristoffer Vendelbo, kampen efter blot 2 sæt.
Anja Houbak, Sæby fik en flot 1. plads i damedouble med sin makker Sally Thomsen, Frederikshavn.
 
Sæby Badmintonklub fik mange roser for et særdeles veltilrettelagt stævne, hvor der udover det sportslige, også var fokus på at udbyde sunde alternativer i cafeteriaet.
 
Se billeder fra U13 - U15AB OKT 2009 stævnet ved at klikke på billedet.
Stævnereferat Thisted 17 - 18 oktober.

Den sidste weekend i efterårsferien var der afgang til et stort stævne i Thisted. Stævnet startede kl. 9, så alle måtte, trods ferie og weekend, stå meget tidligt op for at være klar til kamp.
Heldigvis med stor succes på "medaljefronten".  I U15A spillede Christian Valbirk Nielsen sig til en 1. plads i herredouble, og i mixdouble blev det til en flot 2. plads sammen med Anja Houbak, også Sæby. Christian skulle ligeledes spille om en plads i finalen,  men denne kamp var placeret kl. 20 om aftenen, og efter Christians 8 kampe i løbet af dagen, var der ikke mere "krudt" at give af, og det lykkedes ham ikke denne gang at komme i finalen.
 
I U15 Mesterrækken spillede Jonas Valbirk Nielsen sig i semifinalen i mixdouble, men grundet Jonas kvindelige medspilles skade, måtte parret trække sig fra semifinalen.
 
I U13 Mesterækken fik Rasmus R. Christensen en særdeles flot 3. plads efter mange hårde kampe.
 
Igen flere medaljer til Sæby Badmintonklub.Stævnereferat Hjallerup og Bindslev 7 - 8 november.

Ved weekendens stævne i Hjallerup fik Sæby Badmintonklub markeret sig godt og grundigt i U13D rækken.I damesingle vandt Rebekka Hellum guld, mens Louise Korsgaard tog 3.pladsen. Begge piger vandt guld i damedouble, og Rebekka fik endnu 1 guldmedalje da hun og Andreas Schack vandt 1. pladsen i mixdouble.
Andreas Schack vandt ligeledes guld i herredouble sammen med Emil Frost Svendsen, også fra Sæby, og i herresingle blev det til en 3. plads til Andreas.

I Hjallerup var der også stævne for U13 Mesterrække, og her vandt Rasmus Rechnagel Christensen 2 sølvmedaljer, i herresingle, samt herredouble.

I Bindslev var der også badmintonstævne i denne weekend og her deltog fra Sæby i U15A, Anja Houbak Sørensen og Christian Valbirk. Parret fik en 3. plads i mixdouble, og Christian vandt 2 sølvmedaljer, henholdsvis i herredouble og herresingle, mens Anja vandt en flot guldmedalje i damedouble.
Ligeledes blev det til en guldmedalje i U13A, hvor Kasper Møller og Andreas Korsgaard vandt overbevisende i herredouble.

 

 

Stævnereferat fra Frederikshavn, Lindholm, Bindslev og Svendstrup 21 - 22 november.

I denne weekend var Sæbys unge badmintonspillere igen i dyst flere steder i Nordjylland.
 

I Frederikshavn løb Sæby Badmintonklub af sted med hele 5 sølvmedaljer. I rækken U13A mixdoubel vandt Kasper Møller og Isabella Olsen sølv, og Isabella vandt ligeledes sølv i både damesingel samt damedoubel. Kasper Møller fik en flot sølvmedalje i herresingel efter en meget spændende og tæt 3 sæts kamp. Med dette flotte resultat rykkede både Kasper og Isabella op i Mesterækken. Ligeledes blev det i U13 Mesterrækken til en sølvmedalje i herresingel til Rasmus Rechnagel Christensen.
 

I Lindholm var der stævne for U15A spillerne og der vandt Sæbys Anja Houbak Sørensen og Christian Valbirk Nielsen en flot guldmedalje i mixdoubel.


I weekendens stævne i Bindslev strøg Daniel Brobuk helt til tops, da han efter 4 hårde kampe vandt guld i singel for U13D spillere. 
 

I Svenstrup var der stævne for U17B og her vandt Sæby Badmintonklub både guld- og sølvmedalje i damesingle, idet Malene Thomsen, Sæby i finalen slog Sidsel Bak Andersen, ligeledes Sæby.
Malene vandt desuden sølv i mixdouble.
 


Mvh Helle Valbirk, Sæby Badmintonklub

 

Stævnereferat fra Hjørring og Syvsten 12 - 13 december.
 
Igen i denne weekend lykkes det Sæbys unge badmintonspillere at sikre sig op til flere medaljer, endda flere af guld!
Ved stævnet i Hjørring i U13D slog Daniel Brobruk 26 stk. herresingle spillere ud, og sikrede sig således en guldmedalje - samtidig hermed rykker Daniel op i C-rækken.
 
I syvsten hallen vandt Anja Houbak Sørensen guld i damesingle U15A og i rækken U17B vandt Malene Kaasing Thomsen både guld i damesingel, samt guld i mixdoubel, denne gang sammen med Lau Kondrup, også Sæby Badmintonklub.
 
Mvh Helle Valbirk, Sæby badmintonklub

 
Stævnereferat julenstævner 2009.

Gennem hele julen deltog mange af Sæby Badmintonklubs unge spillere i stævner. Ved julestævnet i Øster Vrå deltog således 27 spillere fra Sæby, og der blev vundet flere medaljer. I U17B vandt Malene Kaasing Thomsen sølv i single, det samme gjorde Louise Korsgaard i rækken U13D og i rækken U13C vandt Emil Frost Svendsen en 3 plads.I rækken U13M strøg Rasmus Rechnagel Christensen helt til tops da han vandt en guldmedalje i single, samt en guldmedalje i herredouble, sammen med en anden Sæby spiller Emil Birk Thomsen.
 
U15 spillerne var også til stævne, i St. Restrup vandt Jonas Valbirk Nielsen en sølvmedalje i herredouble i U15 Mesterrækken og i Klarup vandt Christian Valbirk Nielsen guld i herredouble samt sølv i herresingle i U15A rækken.

 
I Horn/Fårvang vandt Trine Stoffersen en meget flot 1.plads i damesingel i U17 Mesterrækken.


Mvh Helle Valbirk, Sæby badmintonklub

 
Stævnereferat fra Fredericia og Stidsholt 23 - 24 januar.

I den forgangne weekend deltog spillere fra Sæbys Badmintonklub i DGIs udtagelsesstævne til Landsmesterskabet som bliver afholdt 20/21 marts i Fredericia.
Igen sikrede Sæbys piger og drenge sig flotte placeringer.
I U15B rækken blev det til 2 flotte sølvmedaljer til Sæbys Emma Bak Andersen i mix og damesingle.
I U15A rækken fik Anja Houbak Sørensen en flot 1. plads i damedouble, mens hun i damesingle vandt sølv. Med denne flotte præstation er Anja nu Mesterrækkespiller. Ligeledes fik Sæbys Christian Valbirk Nielsen sølv i U15A rækken i både herredouble samt herresingle.
I U15 Mesterrækken vandt Jonas Valbirk Nielsen en fornem bronzeplads i herresingle.
 
Stidsholt Ungdomsskole afholdt også et stævne, denne gang for U17 spillerne - her vandt Lau Kondrup fra Sæby sølv i herresingle

Mvh Helle Valbirk, Sæby badmintonklub 
Sølv ved Jyske Mesterskaber

Emil Birk Thomsen og Rasmus Rechnagel Christensen vandt en flot sølvmedalje i U13 Mesterrækken ved de Jyske Mesterskaber. De måtte igennem flere hårde kampe, og først efter 3 meget velspillede og hårde sæt måtte de overgive sig i finalen.

Stævnereferat fra Tylstrup og Bindslev 20 - 21 februar.

I denne weekend var en del spillere i aktion. I Tylstrup kom Rune Larsen og Jeppe Kristensen (billedet) i finalen i herredouble i U13D rækken hvor de efter en meget hård kamp måtte se sig slået, men en flot sølvmedalje blev det til.
 
Louise Korsgaard vandt efter en meget spændende kamp guldmedalje i U13C damesingle.
 
I Bindslev vandt Christian Valbirk Nielsen sølvmedalje i herredouble i rækken U15A sammen med sin makker Kristoffer Vendelbo, Bindslev/Tversted.
 
Mvh. Helle Valbirk
 
Stævnereferat fra Støvring 6 - 7 marts.

Denne weekend deltog flere af Sæbys unge badmintonspillere i stævne i Nordjylland. I Støvring var der bl.a. U15 A og her fik Christian Valbirk Nielsen, Sæby Badmintonklub en flot 1. plads i herredouble ved i finalen, sammen med sin makker Magnus Østergaard, Hadsund, at besejre Christian Aa Knudsen og Peter Borup i 2 sikre sæt. Christian spillede sig ved meget flot spil også i finalen i herresingle, hvor han dog måtte tage til takke med en fin 2. plads - med disse 2 flotte placeringer er Christian Valbirk Nielsen nu rykket op i Mesterrækken.
Stævnereferat fra Vorup 20 - 21 marts.

Til et stort U13 Mesterrækkestævne i Vorup (ved Randers) gjorde Sæbys unge spillere sig igen flot bemærket. Således vandt Rasmus Rechnagel Christensen en flot bronzemedalje i herresingel, og samme Rasmus vandt ligeledes i herredouble en bronzemedalje sammen med sin makker Emil Birk Thomsen, også Sæby.
Hej Alle.
Så er der mulighed for at komme til et stort stævne i efterårsferien.

Hej vi havde tænkt os at tage med til stævnet hvis der er andre fra Sæby som deltager J…..
 
Skriv venligst tilbage til mig hvis i også deltager og måske kunne vi arrangere fælles transport, nb tilmelding inden den 29.
 
Mvh. 
Flemming Hellum
Jacob og Rebecca.
 
SOMMERFERIE
Sæsonen er slut, efter klubmesterskaber og afslutningsfest er der nu træningspause. Efter sommerferien starter træningen i uge 33 vel mødt.
Klubmestrene blev:
u9 hs: Elias Birk Thomsen
u9 hd: Elias Birk Thomsen og Malthe Korsgård
u11hs: Rasmus Schack
u11 hd: Jesper Thomsen og Simon Søndergaard Holm
u11 ds: Maiken Korsgård
u13 hs: Andreas Schack
u13 hd: Andreas Schack og Jonas Brønnum
u13 ds: Rebecca Hellum
u13 dd: Rebecca Hellum og Louise Korsgård
u13 mix: Jonas Brønnum og Rebecca Hellum
u15 hs: Jonas Valbirk Nielsen
u15 hd: Emil Birk Thomsen og Rasmus Rechnagel Christensen
u15 ds: Anja Houbak Sørensen
u15 mix: Anja Houbak Sørensen og Christian Valbirk Nielsen
senior hs: Stephan Hegaard
senior hd: Stephan Hegaard og Christian Thurah
motionist hs: Fleming Hellum
motionist hd: Fleming Hellum og Jan Larsen


Billeder fra klubmesterskabet er nu klar dobbeltklik på foto eller http://www.sæbybadminton.dk/Foto---S%c3%a6by-badmintonklub

 NYT – AFLÅSNING AF SÆBY BADMINTONHAL – NYT

onsdag aften den 18. august fra kl. 18 - 19.30

til tilmeldingsaften for motionisterne, hvor der er muligt for at få adgangskort til 50 kr. i depositum.

Depositum tilbagebetales ved returnering af adgangskort.

Hvis man har brug for adgangskort og ikke kan komme i hallen onsdag d. 18. august, må man hver især lave aftale med Michael.

Michaels mail og tlf. nr. er på hjemmesiden www.sæbybadminton.dk

5/8 2010

 

Hej Alle U 15 Badmintonspillere og Forældre!
 
I forbindelse med at Dansk Badminton Forbund og DGI har indført www.badmintonpeople.dk hvor det er den enkelte spiller der selv skal tilmelde stævner, har bestyrelsen i Sæby Badmintonklub valgt at lave nye tilskudsregler for stævne deltagelse. Klubben vælger 3 stævner i hver årgang hvor hele startgebyret refunderes. For U 15 er vores eget stævne den 28. og 29. august det første i rækken. De 2 resterende stævner vil blive fordelt hen over sæsonen.
 
Så skynd jer piger og drenge og tilmeld jer Sæby stævnet på www.badmintonpeople.dk inden den 12. august, send den kvittering i modtager for betaling videre til kassere Dorthe Kristensen baudersvej5@email.dk sammen med konto nummer så refunderes startgebyret.
 
Bestyrelsen håber at se jer alle i hallen til stævnet.
 

Sæby klubmesterskaber 2011 Finalekampe den 16. april

kamp 1- 4 11:00
kamp 5- 6 11:30
kamp 7- 8 12:00
kamp 9-10 12:30
kamp 11-12 13:00
kamp 13-14 13:30
kamp 15-16 14:00
kamp 17-18 14:30


kamp 4 Herresingle U9 
Elias Birk Thomsen- Anthon Borregaard

kamp 8 Herredouble U9 Jacob Houbak Sørensen &
Anthon Borregaard- Elias Birk Thomsen & Malthe Korsgaard

kamp 3 Herresingle U11 Christian Borregaard- Rasmus Schack

kamp 13 Herredouble U11 Rasmus Schack & Christian Borregaard-Jesper Thomsen & Simon Søndergaard Holm

kamp 10 Damesingle U11 Signe Høholt Magnusson-Maiken Korsgaard

kamp 7 Herresingle U13 Andreas Schack-Jonas Brønnum

kamp 14 Herredouble U13 Emil Svendsen & Kasper Sandager Nielsen-Andreas Schack  & Jonas Brønnum

kamp 11 Damesingle U13 Louise Korsgaard-Rebbecca Hellum

kamp 18 Damedouble U13 Emma K. M. Jensen & Catrine Vilhelmsen-Louise Korsgaard & Rebbecca Hellum

kamp 2 Mixed double U13 Rebbecca Hellum & Jonas Brønnum-Louise Korsgaard & Andreas Schack

kamp 6 Herresingle U15 Rasmus Rechnagel Christensen-Jonas Valbirk Nielsen

kamp 15 Herredouble U15 Rasmus Rechnagel Christensen & Emil Birk Thomsen-Jonas Valbirk Nielsen & Christian Valbirk Nielsen

kamp 12 Damesingle U15 Isabella Olsen- Anja Houbak Sørensen

kamp 1 Mixed double U15 Emma Bak Andersen & Jonas Valbirk Nielsen-Anja Houbak Sørensen & Christian Valbirk Nielsen

kamp 5 Herresingle Senior Stehan Hegaard-Christian Thurah

kamp 16 Herredouble Senior Christian Thurah & Stehan Hegaard-Erik Birk Thomsen & Brian Hansen

kamp 9 Herresingle Motionist Jan Larsen-Flemming Hellum

kamp 17 Herredouble Motionist Jan Larsen & Flemming Hellum-Jan Pedersen & Leo Pedersen
U13 MABCD stævne

Program samt praktiske information for U13 MABCD stævne i Sæby den 22 - 23 januar 2011. Læs mere


Sæby badmintonklub afholder U13 MABCD stævne den 22. - 23 januar 2011.

Bestyrelsen er i fuld gang med planlægge stævnet, men har brug for mange frivillige badmintonspillere og forældre. Har du lyst til at hjælpe bedes du kontakte Michael Korsgaard Tlf. 2395 6971.
Juleferie.

Uge 50 er sidste uge med træning inden juleferien. Vi begynder igen mandag den 3. januar 2011. Bestyrelsen ønsker alle klubbens medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.
HUSK JULEFROKOST 18 DECEMBER KL.18.30
Hej Alle ungdomsspillere.
Så er der mulighed for at komme til GRATIS STÆVNE i Sæby og omegn da DBF Nordjylland afholder kredsmesterskab. Se vedhæftet fil.
Da klubben vil stå for betalingen på dette stævne har vi besluttet at tilmeldingen skal foregå til undertegnet senest onsdag den 24/11-2010,
Så jeg kan nå at sende det.
Og til jer der har tilmeldt stævnet kan i lige give besked så i kan få tilbage betalt stævne gebyret.
 
Flot resultat af Jacob Hellum
Så er stævne sæsonen for badmintonspillere rundt omkring i Nordjylland/Jylland så småt startet igen.
Til et stævne i DGI regi i Arden, fik en af Sæby Badmintonklubs kommende talenter 1. års U13 spiller Jacob Hellum en fornem 2. plads i singelrækken
Flotte resultater u13
Sæby fik flotte resultater ved St.Restrups stævne:

                      Jonas Brønnum: 1. plads i HS U13D
                      Rebecca Hellum: 1. plads i DS U13C og 1. plads i double sammen med Louise Korsgaard DD U13C
                      Louise Korsgaard: 2. plads i DS U13C og 1. plads i double sammen med Rebecca Hellum DD U13C
 
 
Rebecca og Louise mødte hinanden i finalen, og de vandt så også finalen i damedouble.
 
Det betyder at Jonas rykker op i c-rækken, stort tillykke.

TIL JULEBAL I BADMINTONLAND 

Sæby Badmintonhal
d. 5 dec. kl. 10.00 – 12.00


 

  • Der vil være juleunderholdning for børn.

  • Der vil blive danset om juletræ.

  • Børnepyntning af juletræ.

  • Der vil kunne købes gløgg/sodavand og æbleskiver.

  • Juleoverraskelse

 

Gratis for ungdomsspillere

Voksne: kr. 25,- pr. person

Børn: kr. 10,- pr. person

Tilmelding senest den 21.11.10 til:badskaer@yahoo.dk

Husk at skrive hvor mange voksne/børn i kommer.
 


BadmintonPeople

BadmintonPeople er Danmarks officielle badmintonportal for klubber, spillere og badmintoninteresserede.

Formålet er at skabe en helt ny platform med navnet ”BadmintonPeople”. På sigt erstattes klubportalen og infosport.Klubberne tilbydes et medlemskartotek, som alle klubbens ledere vil kunne få adgang til, en facebook funktionalitet til aktivering af medlemmerne og en masse online features i forbindelse med stævnetilmelding og tilmelding til klubbens egne aktiviteter.

Læse mere.Motionist tilmelding til den kommende sæson
 
Onsdag den 18. august 2010 fra kl.18:00 i hallen

For medlemmer, der ønsker at fastholde tider fra
sidste sæson, kan dette ske ved betaling af kontingent i hallen i tidsrummet 18.00 – 19.00. For medlemmer, der ønsker ændret spilletid og nye medlemmer, sker tilmelding og betaling af kontingent i tidsrummet 19.00-19.30

Kontingentpriserne er for 2010/2011
kr. 875,00 pr. person for single.                                 
kr. 700,00 pr. person for double.

Banetider mellem kl. 21.00-22.00.
kr. 675,00 pr. person for single.
kr. 500,00 pr. person for double.

Medlemskab for spillere uden træningstider og faste banetider:
kr.  250,00 for Ungdom under 18 år  
kr. 450,00 for Senior over 18 år        

Sæbygaardløbet 2010 

Badmintonklubben stiller med et hold til  Sæbygaardløbet. Kom og træn og få en god og sjov oplevelse med alle dine klubkammerater, venner og familie.
Første træning onsdag den 5 maj kl. 18:30.  Læs mere
 

 

Kammeratskabspokal 2009/2010.


U9   Mary Graciya Karunainathan


U11 Jacob Hellum

 
U13 Jonas Brønnum 

U15 Emma Bak Andersen 

U17 Martin Larsen


 
Vinderne af klubmesterskabet 2009/2010 
 
Miniton.
Marius Weber.    
Malthe Qvist.
Elias Birk Thomsen.     
Malthe Nielsen.
 
U9.
Herresingle.
1. Jonas Nielsen.
2. Anton Borregaard.
3. Daniel Bach Christensen.
 
Damesingle.
1. Julie Mølholt.
2. Maiken Korsgaard.
3. Mary Graciya Karunainathan.
 
Mixdouble.
1. Mary Graciya Karunainathan & Jonas Nielsen.
2. Julie Mølholt & Daniel Bach Christensen.
3. Maiken Korsgaard & Anton Borregaard.
 
U11.
Herresingle.
1. Jacob Hellum.
2. Jesper Thomsen.
3. Christian Borregaard.
 
Damesingle.
1. Anna Jo Bach Bertelsen.
2. Haruniyaa Regiruban.
 
Herredouble.
1. Jesper Thomsen & Haruniyaa Regiruban.
2. Rasmus Schack & Christian Borregaard.
3. Mary Graciya Karunainathan & Anna Jo Bach Bertelsen.
 
Mixdouble.
1. Anna Jo Bach Bertelsen & Christian Borregaard.
2. Haruniyaa Regiruban & Rasmus Schack.
 
U13.
Herresingle.
1. Rasmus Rechnagel Christensen.
2. Emil Birk Thomsen.
3. Kasper Møller
3. Andreas Schack.
 
Damesingle.
1. Isabella Olsen.
2. Rebecca Hellum.
3. Cindy Rajaratnam.
3. Sarah Thomsen.
 
Herredouble.
1. Rasmus R Christensen & Emil Birk Thomsen.
2. Kasper Møller & Andreas Korsgaard.
3. Rune Larsen & Jeppe Kristensen.
3. Jonas Brønnum & Daniel Bobruk.
 
Damedouble.
1. Isabella Olsen & Cindy Rajaratnam.
2. Louise Korsgaard & Rebecca Hellum.
3. Natali Toft Thomsen & Sarah Thomsen.
 
Mixdouble.
1. Isabella Olsen & Kasper Møller.
2. Louise Korsgaard & Andreas Korsgaard.
3. Rebecca Hellum & Andreas Schack.
3. Cindy Rajaratnam & Jonas Brønnum.
 
U15.
Herresingle.
1. Jonas Valbirk Nielsen.
2. Christian Valbirk Nielsen.
3. Mikki Andersen.
 
Damesingle.
1. Anja Houbak.
2. Emma Bak Andersen.
3. Nadia Schmidt.
 
Damedouble.
1. Anja Houbak & Emma Bak Andersen.
 
Mixdouble.
1. Emma Bak Andersen & Jonas Valbirk Nielsen.
2. Anja Houbak & Christian Valbirk Nielsen.
3. Nadia Schmidt & Mikki Andersen.
 
U17.
Herresingle.
1. Lau Kondrup
2. Martin Larsen.
3. Thomas Schmidt.
 
Damesingle.
1. Malene Thomsen.
2. Sidsel Bak Andersen.
 
Herredouble.
1. Jonas Valbirk Nielsen & Christian Valbirk Nielsen.
2. Thomas Schmidt & Martin Larsen.
3. Lau Kondrup & Thor Olesen.
 
Damedouble.
1. Malene Thomsen & Sidsel Bak Andersen.
 
Mixdouble.
1. Malene Thomsen & Lau Kondrup.
2. Sidsel Bak Andersen & Martin Larsen.
 
Senior.
Herresingle.
1. Stephan Heegaard
2. Casper Andersson
3. Christian Thurah
3. Erik Birk.
 
Damesingle.
1. Louise Toftelund
2. Cassandra Laugsand
3. Charlotte Toft.
 
Herredouble.
1. Casper Andersson & Erik Birk.
2. Stephan Heegaard & Christian Thurah.
3. Mikkel Stoffersen & Lars Stoffersen
3. Brian Hansen & Lau Kondrup.
 
Mixdouble.
 1. Louise Toftelund & Stephan Heegaard.
 2. Cassandra Laugsand & Christian Thurah
 3. Katrine Pedersen & Erik Birk.
 3. Anchali Mathyalakan & Klaus Nielsen
 

 
U13D pulje vinder.
 
Efter en lang sæson er Sæby Badmintonklub U13D hold blevet puljevinder. Læs mere.
 

Klubmesterskab og klubfest for Sæby Badmintonklub.
 

Indledende kampe spilles d. 10/4 og finaler og festaften er d. 17/4.

 

Vi opfordrer alle til at deltage i klubmesterskabet og vi hjælper gerne med at sætte double og mix par sammen, så bare meld til.

Vi plejer at være godt 100 personer til klubfesten, halvdelen voksne og halvdelen børn. På festaftenen overrækkes pokaler og medaljer til vinderne og vi kårer årets kammerat i hver årgang.

MERE INFO - se vedhæftede fil, med tilmeldingsblanket.


 

Programmet for klubmesterskabet er klar.

Find programmet herunder.

Evt. henvendelser omkring programmet skal ske til Klaus Nielsen, tlf. 29310530.

Ledige baner til motionistbadminton.

Der er stadig enkelt ledige baner.

Mandag 
1 bane kl. 18.00 – 19.00
3 baner kl. 21.00 – 22.00

Onsdag
1 bane kl. 21.00 – 22.00

Banetid kan købes ved henvendelse til Dorthe Kristensen, tlf. 9846 1578

 

Bronze til Rasmus og Emil

Læs mere
En stjerne var på besøg

Mange af klubbens badmintonspillere fik en oplevelse de sen vil glemme, da de I vinterferien blev trænet af badmintonstjernen Nanna Brosolat.
17 ungdomsspillere havde trodset sneen og fik 2 timers specieltræning, hvor spillerne prøvede lidt af den træning som er dagligdagen for de allerbedste badmintonspillere i landet.  Nanna gav gode taktiske fif og der blev prøvet nye træningsøvelser. Efter træningen blev der hyggesnakket i cafeteriet, hvor fortalte Nanna lidt om hvad der kræves for at nå toppen.

Se billederTrine Stoffersen A.K.A "Elitespiller" 

I denne weekend vandt Trine Stoffersen en særdeles flot 2. plads i mixdoubel i U17 Mesterrækken med sin makker Lasse Damm fra Ikast ved et stort stævne i Lindholm badmintonklub. Med denne flotte placering rykker Trine op i den højeste rangering indenfor ungdomsbadminton, idet hun herefter er Elitespiller.
 
 
 
Der blev søndag den 14.feb. slået katten af tønden i Sæby Badmintonklub og som det ses af billedet var børnene festligt udklædte.Der blev efterfølgende hygget med kaffe/saft og fastelavnsboller i cafeteriaet.
Kattekonge blev Laura fra Hold 6 og hendes prins blev Christian ligeledes fra Hold 6 - Tillykke til dem. 
Tak for fremmødet til alle børn og forældre og vi ses til klubfesten den 17.april. i Sæby Badmintonklub her i hallen.

Aktivitetsudvalget
SBK klubdragtsæt
 
Har du ikke fået bestilt klubdragt, har du chancen nu.
Næste afsendelse af klubdragtbestillinger sker 
mandag, den 15. februar 2010. Læs mere


 

Træning af dansk topspiller i vinterferien.

Nanna Brosolat kommer og træner vores ungdomsspillere torsdag den 25. februar fra kl. 14:00 – 16:00. Nanna er landets pt. anden bedste Damesingle-spiller og har i flere år fungeret som træner på badmintonskoler, sommerlejre mm. Så det bliver en træning udover det sædvanlige. Træningen bliver for 2 hold med 16 spillere på hvert hold og der trænes ca. 1 time på hvert hold. Efter sidste træning vil det være muligt at få en hygge snak med Nanna. 

Har du lyst til at deltage i dette fantastisk tilbud, kan du tilmelde dig ved henvendelse til:
(Forældre er velkommen til at kigge på. Vi vil være vært ved kaffe og kage)

Michael Korsgaard.
E-mail michaelkorsgaard@mail.dk 
Mobil 2395 6971.

Book allerede nu, da det er efter først til mølle princippet….det koster GRATIS!

 

Nye badmintontrænere i Sæby

Lærke Folsted er ny i ungdomsafdelingen og står for træningen om tirsdagen på hold 2 og hold 5. Lærke har i ungdomsårene spillet badminton i Bagterp, Vendsyssel badminton klub og Frederikshavn.  Nu spiller Lærke på Vendsyssel Elite Badminton og går på Frederikshavn badminton Academy.    
Nye badmintontrænere i Sæby
Stefan Ljutzkanov valgte kort inde i det nye år, at søge nye udfordringer i Italien.  Sæby badminton klub har derfor engageret 2 nye trænere som erstatning.
Stefan Hegaard fra vores førstehold bliver spillene cheftræner for resten af sæsonen. Stefan og co. skal i anden halvdel af sæsonen forsøge, at følge op på den succes, som holdet havde i første halvdel af sæsonen. Førsteholdet vandt nemlig alle deres kampe og skal nu spille om oprykning til Jyllandsserien. 
 
Thomas Helmig Jam feat. Michael Trier

Der er dømt stensikker synge-med-fest, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Thomas Helmig Jam er fire gutter som er dybt fascineret af netop Thomas Helmig, som så mange andre.
Thomas Helmig Jam ligger meget tæt op af deres store idol. De henvender til et bredt publikum. Thomas Helmig Jam spiller med den dybeste respekt for Thomas Helmig, det er svært at høre forskel. En kæmpe oplevelse!!
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live...Der er garanti for et smeltet isbjerg!

Ring til Erik Birk og bestil billetter på 20647574
Lørdag d. 23 Januar 2010 kl. 18.30

Aktivitetsudvalget


 

Undskyld vi roder


saebybadminton.gominisite.dk/Haludvalg

HUSK nu julefrokosten den 18 dec. kl. 18.30.


Vi ved godt der er meget i december men tag nu hinanden i hånden og mød op. Vi har det jo så hyggelig når vi er sammen


Betaling til Julefrokost, kan gøres ved at overføre 198 kr pr. person til nedenstående konto. Reg. 9012 nr. 457 22 29276

Husk at skrive hvem det er fra (for og efternavn). Når det korrekte beløb er registreret kommer du/I på deltagerlisten som betalt. Eller du/I kan komme de næste 3 torsdage og betale personligt.
NB: Julefrokosten er ikke for børn.

Med venlig hilsen

Aktivitetsudvalget
Julefrokost i Sæby badminton hal

den 18. dec. kl. 18.30.

Se indbydelse under fanebladet Event.
PS. Alle er velkommen.

Med venlig hilsen

Aktivitetsudvalget


Sæby badmintonklub nye klubtøj.
 
Klubtøj til de næste 2 sæsoner består, af
1. stk. dragt (align (dreng og junior) eller alicia (dame))
1. stk. t-shirt (alure (dreng) eller aloria (pige))
1. stk. shorts eller nederdel (halfi (dreng) el. global, zari (pige))
 
Klubtøjet sælges til en meget fordelagtig pris, hvorfor der vil være sponsortryk på ryg og ben på træningsdragten og SBK klublogo på brystet. (evt. navnetryk sørger man selv for)
 
Sættet sælges med klublogo og sponsortryk for kun kr. 500 for både børne og voksenstørrelser. Tøjet sælges kun som hele sæt. de oplyste priser på enkeltdelene på bestillingssedlen er vejl. udsalgspriser.

Kontaktperson: Dorthe Kristensen, tlf. 98461578 / 41961949
eller baudersvej5@mail.dk

Klik på billedet for yderlig information og bestilling.


Børnebadminton

Er du 4 - 7 år og har lyst til at spille badminton, så mød op i badmintonhallen, hver søndag kl. 10:00. Vi søger for ketcher og bolde samt kaffe til dine forældre. 

Ring til Klaus 2931 0530, hvis du vil have mere information.
Motionistafdelingen er i gang.

De første motionister er startet på den nye sæson.

Badminton klubben har under motionistafdeling oprettet en "dating-side" her kan spiller uden makker evt. finde en makker.
Mangler du en makker så send en mail til larsmork@mail.dk 

Se her om der er ledige baner!!!


Sæby badmintonklub "flagskib" kom flot fra start.

Vores første Hold (serie 1), var i Lørdags til kamp mod HBK  Hjørring, som var en svær udebane kamp. Sæby vandt 7-6, hvilket er et rigtig godt resultat set i lystet af at vi havde en del afbud fra især pigerne. Resultatet gør at vi får en øjeblikkelig placering som nr. 2 i puljen. Flot resultat

 

Stævnetilmelding 

Året rundt i hele Danmark spilles der åbne individuelle stævner. Der er stævner for alle niveauer af badmintonspillere. Klik på billedet for tilmelding og yderlig information 

U13 AB og 15 AB stævne

Sæby Badmintonklub afholder åben U13 A-B og U15 A-B stævne lørdag den 10. oktober og søndag den 11.oktober 2009 i Sæby Badmintonhal, Skovalleen 3, 9300  Sæby.

Tilmedling for egne spiller badmintonklub til Helle Valbirk, øvrige via klubportalen.

Sæby Badmintonklub | Skovalleen 3 | 9300 Sæby | 61 79 78 98 | sbk9300@mortenhjort.com | CVR-nr: 82079319